Livrare gratuită de la 200,00 RON

Despre All4mobi

All4mobi are 18 ani de experiență în vânzarea de accesorii. Am creat cel mai mare magazin de accesorii pentru telefoane din Polonia, XGSM.pl, iar acum suntem prezenți și în alte câteva țări. Magazinele noastre funcționează în următoarele țări:
- Republica Cehă all4mobi.cz,
- Slovacia all4mobi.sk,
- România all4mobi.ro,
- Ungaria all4mobi.hu,
- Bulgaria all4mobi.bg,
- Grecia all4mobi.gr.

În curând vom deschide alte magazine în alte țări, cu scopul de a fi în curând prezenți în toată Europa. Suntem în continuă expansiune și ne dorim ca toată lumea să găsească la all4mobi accesoriile potrivite pentru smartphone-ul, tableta sau smartwatch-ul lor. Avantajul nostru este reprezentat de gama largă de mărci unice, livrarea imediată și retururile fără probleme. Dacă nu doriți să plătiți pentru livrare, este posibilă livrarea gratuită începând de la doar 50 de euro. Varietatea opțiunilor de livrare și metodele de plată sigure te vor face să iubești cumpărăturile la All4mobi.

Despre All4mobi


Vindem accesorii din 2005. La început am vândut accesorii pentru PDA-uri, iar după lansarea iPhone și Galaxy Omnia, odată cu apariția erei smartphone-urilor, ne-am concentrat pe crearea celei mai bune game de accesorii pentru telefoane din Europa. Odată cu sosirea iPad, a altor tablete și a ceasurilor inteligente, am început să creăm o gamă la fel de largă pentru aceste dispozitive, iar acum putem spune cu încredere că All4mobi este cea mai completă gamă de accesorii. Veți găsi mărci de top, produse originale, precum și bunuri unice care vă vor proteja și înfrumuseța perfect smartphone-ul.


Suntem distribuitorul exclusiv european al unor mărci precum Dexnor, Suritch sau ERBORD.


În prezent, avem magazine online în Polonia, Grecia, Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, România și Bulgaria. Oferim transport rapid cu livrare în termen de 24h-72h.


Echipa All4mobi este împărțită în mai multe departamente. Faceți cunoștință pe scurt cu fiecare dintre ele:


Departamentul de achiziții


Ei sunt cei care asigură livrările continue de la partenerii și distribuitorii noștri, astfel încât mărfurile să fie disponibile în mod constant pentru vânzare. De îndată ce ceva nu mai este în stoc, ei reacționează rapid și se asigură că majoritatea bunurilor de pe site sunt pregătite pentru o expediere rapidă. Nu se tem de livrări de 2 tone în 150 de colete, pentru că știu că zeci de mii de clienți se bazează pe ei în fiecare lună.


Studio foto


Fotografii noștri arată pe fotografii reale cum arată bunurile oferite. Ei încearcă să arate articolele așa cum sunt, astfel încât fiecare dintre clienții noștri să știe ce cumpără și să fie mulțumit de achizițiile lor. În plus, ei sunt responsabili de videoclipurile de pe youtube și de postările de pe Instagram.


Depozitul


Muncă fizică grea, dar trebuie făcută astfel încât fiecare articol să își găsească locul pe rafturi și să poată fi găsit rapid pentru a se asigura că clienții sunt expediați cu promptitudine. Ei se asigură că stocul este ordonat și în ordine, astfel încât să nu existe erori sau produse deteriorate.


Expediere


Cea mai mare echipă de oameni, care împachetează peste 50000 de comenzi în fiecare lună. Aceștia lucrează de dimineața până seara, împărțindu-se în schimburi, pentru a se asigura că toate coletele sunt expediate în termenul declarat și că pachetele ajung în siguranță la clienții noștri.


Serviciul clienți


Aceștia sunt oamenii cu care dumneavoastră, în calitate de clienți, intrați în contact prin e-mail sau telefon. Aceștia sunt prietenoși și sunt întotdeauna gata să vă ajute și să vă rezolve problemele. Vă puteți baza pe ei în orice situație. Au văzut și auzit multe, așa că nicio situație neobișnuită nu îi va surprinde.


Managerii de produs


Mereu plini de idei și în căutare de produse noi. Sunt în căutare de noutăți și extind cu atenție gama pentru a include produsele pe care le doresc clienții noștri. Datorită gândirii lor inovatoare și curajului de a introduce produse pe care alții nu le au în ofertă, suntem lideri în sectorul nostru, iar oferta noastră este completă și unică.


Departamentul de retururi și reclamații


Aceștia lucrează rapid și fără cusur pentru a se asigura că, în cazul unui retur sau al unei reclamații, clienții își primesc banii înapoi în cel mai scurt timp posibil. Ei procesează retururile în timp util, deoarece respectă timpul și banii clienților noștri.


Operațiuni speciale


Un departament mic, dar înfloritor, care îmbunătățește constant sistemul nostru și face viața mai ușoară pentru celelalte departamente. Pentru a face parte din acest departament sunt necesare abilități IT și de magie.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 651 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-19
Produsul este foarte bun
2024-04-18
Produsul a venit destul de repede...este exact ca în descriere..recomand aceasta firma serioasa...
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel