Livrare gratuită de la 200,00 RON

Microsoft

( numărul de produse: 15 )

Creșteți securitatea laptopului dvs. ultraușor Microsoft Surface Pro 4 sau Surface 2017 investind într-o husă de înaltă calitate. În oferta magazinului all4mobi.ro veți găsi atât huse super rezistente din policarbonat extrem de ușor, care vor proteja spatele și părțile laterale ale laptopului (tabletei) dvs. de zgârieturi, murdărie sau umiditate, cât și huse elegante din piele ecologică de bună calitate, cu fermoar, ideale pentru călătorii, pentru a merge la serviciu sau la universitate. De asemenea, am pregătit așa-numitele huse blindate, cu colțuri special întărite, care sunt concepute pentru a minimiza riscul de deteriorare a ecranului sau a ramei atunci când laptopul (tableta) ne scapă accidental din mână și se lovește de o suprafață dură. Utilizatorii de dispozitive mobile Microsoft vor găsi, de asemenea, stylus-uri profesionale dedicate (pentru dispozitive cu ecran tactil), disponibile într-o gamă largă de culori. Explorați produsele noastre și găsiți echipamentul de care aveți nevoie pentru călătorii sau pentru utilizarea zilnică a laptopului.

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
Tipul de cazTipul de caz
MaterialMaterial
IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 1101 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-15
Totul a decurs bine cu mentiunea ca firma de curierat a avut adresa gresita. Strada si numarul au corespuns dar in loc de Ciorogarla, Ilfov au avut Bucuresti sector 1. Aceasta eroare a condus la o intarziere a livrarii. Produsul corespunde si sunt multumit.
2024-10-14
Foarte multumit de husa. Nu ingroasa excesiv telefonul. Lucrata atent. Cu margini antiderapante. Colturi proiectate sa absoarba impactul. Magnetul (Magsafe) incorporat este foarte util. Husa arata foarte bine. Recomand.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel