Livrare gratuită de la 200,00 RON

Protecție pentru ecranul telefonului mobil

( numărul de produse: 28 )

Vă întrebați cum să vă protejați ecranul Samsung Galaxy S24 Ultra 5G? Aveți grijă să îi protejați ecranul alegând sticlă călită pentru Galaxy S24 Ultra. Prin instalarea unei sticle sau a unei folii de protecție, reduceți riscul de deteriorare mecanică a ecranului. Este o cheltuială mică, iar protecția telefonului dvs. S24 Ultra va crește semnificativ. Magazinul online All4Mobi.ro oferă o gamă largă de produse pentru a proteja nu numai ecranul Samsung Galaxy S24 Ultra, ci și camera smartphone-ului. Verificați și dumneavoastră!

Ați cumpărat un Galaxy S24 Ultra și căutați protecție pentru ecran? Nici că se putea să ajungeți într-un loc mai bun. Alegeți din gama noastră pentru Samsung Galaxy S24 Ultra 5G. Cumpărați o sticlă sau o folie protectoare pentru ecran și oferiți-i o protecție aproape completă împotriva deteriorării. Nu lăsați ecranul, care este de departe cea mai esențială parte a smartphone-ului dvs. să fie deteriorat. Alegând o sticlă sau o folie din magazinul All4Mobi.ro, puteți fi sigur că nu cumpărați doar un produs bun din punct de vedere tehnic, ci și la un preț bun, astfel încât să vă bucurați de liniște pentru mult timp!

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
Tipul de produsTipul de produs

Ați cumpărat un Galaxy S24 Ultra și căutați protecție pentru ecran?
Nu ați fi putut ajunge într-un loc mai bun. Alegeți din gama noastră pentru Samsung Galaxy S24 Ultra 5G. Cumpărați sticlă sau folie protectoare pentru display-ul dvs. și oferiți-i o protecție aproape completă împotriva deteriorării. Nu lăsați ecranul, care este de departe cea mai esențială parte a smartphone-ului dvs. să fie deteriorat. Alegând o sticlă sau o folie din magazinul All4Mobi.ro, puteți fi sigur că nu cumpărați doar un produs bun din punct de vedere tehnic, ci și la un preț bun, astfel încât să vă bucurați de liniște pentru mult timp!

Sticlă durabilă și complet compatibilă pentru Samsung Galaxy S24 Ultra 5G

Afișajul este una dintre cele mai importante, dar și cele mai sensibile părți ale unui smartphone. La ce ar fi bun smartphone-ul nostru dacă nu ar fi ecranul. Oamenii se împart în două grupuri. Cei care nu vor să aibă nici măcar o zgârietură pe ecranul Samsung Galaxy S24 Ultra pentru a putea viziona serialele și videoclipurile preferate la cea mai bună calitate posibilă și cei cărora le place să trăiască viața la limită, să simtă adrenalina și emoțiile fără a beneficia de o protecție a ecranului. Cu toate acestea, considerăm că este incredibil de important să ne asigurăm că display-ul este în cea mai bună stare posibilă, iar dacă cineva dorește să simtă emoția utilizării unui smartphone, poate viziona videoclipuri de escaladare a unor obiecte înalte fără protecție sau vreun film de groază. Dacă nu ți-ai cumpărat încă Samsung-ul, atunci îți poate veni în minte întrebarea dacă Galaxy S24 Ultra are o folie preinstalată pe ecran. Ei bine, Samsung nu a montat o peliculă pe ecranul lui S24 Ultra 5G, așa că, dacă aveți de gând să cumpărați unul, atunci vă recomandăm din toată inima să răsfoiți gama noastră de ochelari și pelicule de protecție din magazinul All4Mobi.ro.

Este mai bine să cumpărați sticlă călită sau o folie pentru Galaxy S24 Ultra? Sau poate o sticlă UV?

Cu siguranță ați observat că avem o gamă foarte largă de ochelari și folii pentru Samsung S24 Ultra. Cum să nu vă pierdeți în ea și cum știți care este soluția potrivită pentru dumneavoastră? Mă grăbesc deja să vă explic.
Folie protectoare pentru Samsung Galaxy S24 Ultra - Aceasta este cea mai subțire soluție creată pentru persoanele care doresc să protejeze ecranul fără a-i crește grosimea. Principalul avantaj al unei folii de protecție pentru un smartphone este că nu se va sparge la cădere și, prin urmare, va dura mai mult. Cu toate acestea, protejează ecranul de zgârieturi mai degrabă decât de deteriorări.

Peliculă hidrogel pentru Galaxy S24 Ultra - Acesta este un design ușor mai gros decât pelicula de protecție. Se distinge prin faptul că are un strat care face ca derularea cu degetul pe ecran să fie mai plăcută și că zgârieturile minore sunt absorbite după un timp scurt.

Sticlă călită pentru S24 Ultra - Dacă doriți o protecție completă a ecranului, sticla călită este cea mai bună alegere. Sticla călită are o duritate de 9H pe scara Mohs, ceea ce înseamnă că absoarbe foarte bine impacturile, protejând ecranul de spargere. Totuși, acest lucru nu înseamnă că sticla călită este indestructibilă. În cazul unei căderi, este posibil ca sticla să se spargă, dar ecranul dvs. va fi intact. Oferim, de asemenea, sticlă pentru S24 Ultra cu o ramă care facilitează montarea uniformă a sticlei. Cu toate acestea, vă putem asigura că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la instalarea geamurilor noastre. Oricare dintre ele poate fi instalat cu ușurință în confortul casei dvs. fără bule de aer, iar dacă există unele, le puteți împinge cu ușurință afară.

Sticlă temperată UV pentru Samsung S24 Ultra 5G - Aceasta este o sticlă care are o montare diferită față de toate celelalte. Pentru a o monta, trebuie să folosiți lipici UV și o lampă UV. Această soluție se găsește cel mai adesea pe smartphone-urile cu ecran curbat, dar aceasta nu este regula. Aceste ochelari se remarcă printr-o mai bună aderență la ecran, reducând astfel șansele de desprindere accidentală în buzunar sau în geantă.

Geamuri pentru camera foto pentru Galaxy S24 Ultra - Acestea sunt ochelari securizați care protejează lentilele lui S24 Ultra de spargere și zgâriere. Datorită cadrului de montare, lipirea ochelarilor este incredibil de ușoară și rapidă, deoarece aceștia sunt plasați în aplicator astfel încât să îi puteți lipi pe toți deodată.

FAQ - Întrebări frecvente

#1 Este suficientă sticla călită de duritate 9H pentru S24 Ultra?

Da. Sticla călită va proteja complet ecranul în cazul unei căderi, astfel încât ecranul nostru să nu se crape. Totuși, acest lucru nu înseamnă că sticla de protecție va fi întreagă. Există o șansă bună ca acesta să se spargă, dar își va face treaba.

#2 Este sticla temperată potrivită pentru Samsung Galaxy S24 5G?

Da. Sticla noastră este creată pentru a se potrivi perfect cu dimensiunile telefonului dvs. Așadar, puteți fi sigur că atunci când vă cumpărați accesoriile pentru smartphone de la XGSM.co.uk, acestea vor fi compatibile cu Samsung Galaxy S24 Ultra.

#3 Care este cea mai ușoară sticlă de montat pe ecranul Galaxy S24 Ultra?

Cele mai ușor de montat ochelarii pe Galaxy S24 Ultra sunt cei care au o ramă de montare în ambalaj. Printre acestea se numără: ERBORD Easy App, Spigen EZ FIT și ESR Protector Set. Toate acestea vin cu un cadru - un aplicator care face ca aplicarea sticlei să fie mai ușoară ca niciodată.

#4 Sunt toate ochelarii și foliile compatibile cu cititorul de degete de pe S24 Ultra?

În acest moment, testăm ochelarii noștri pentru compatibilitatea cu cititorul biometric de pe telefonul S24 Ultra. Cu toate acestea, vă recomandăm să reintroduceți cititorul de deget după instalarea sticlei și să măriți sensibilitatea ecranului.

#5 Merită să puneți sticlă pe lentilele Galaxy S24 Ultra?

Fără îndoială, Samsung a creat S24 Ultra cu gândul la fotografie. Așadar, merită să îl protejați împotriva posibilelor deteriorări ale lentilelor. Este o cheltuială foarte mică și ne va scuti de necesitatea de a înlocui lentilele la un centru de service. Costul reparației aparatului foto de pe Samsung Galaxy S24 Ultra este cuprins între 200 și 500 de lire sterline, în funcție de amploarea deteriorării.

#6 Merită să cumpărați sticlă de confidențialitate pentru Samsung Galaxy S24 Ultra?

Există avantaje și dezavantaje evidente în ceea ce privește lipirea sticlei anti-spyware pe ecranul S24 Ultra. Doriți să aflați mai multe - citiți rezumatul nostru despre caracteristicile sticlei antispionaj din acest articol.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 653 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-18
Produsul a venit destul de repede...este exact ca în descriere..recomand aceasta firma serioasa...
2024-04-17
Transportul mai lent pentru ca pachetul a venit din Polonia,aproximativ o saptamana ! In rest totul de bine !
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel