Livrare gratuită de la 200,00 RON

Accesorii

( numărul de produse: 27 )

Aveți nevoie de securitate suplimentară pentru telefonul, smartband-ul sau tableta dvs.? Doriți să cumpărați o nouă baterie, un încărcător sau un card de memorie pentru dispozitivul dvs. mobil? Alegeți oferta atractivă a magazinului online all4mobi.rol! Cele mai bune accesorii GSM la prețuri foarte mici vă așteaptă în magazin. Veți găsi aici tot ceea ce poate avea nevoie un utilizator al practic fiecărui model de smartphone și al multor altor dispozitive mobile disponibile pe piața poloneză.

Protejați-vă echipamentul mobil împotriva deteriorării!
Vă oferim cele mai bune modele de huse de mai multe tipuri. Atunci când răsfoiți gama noastră, veți găsi huse clasice sub formă de suprapunere, husă, bumper, booklet, flip, huse blindate, precum și huse impermeabile pentru alergare, înot și multe altele. Husele sunt disponibile într-o mare varietate de modele și versiuni de culori. Acest lucru înseamnă că toată lumea poate găsi ceva cu adevărat original care să se potrivească gusturilor estetice individuale. Pe lângă huse, vindem și alte accesorii de protecție GSM, inclusiv folii de protecție de înaltă calitate și sticlă călită pentru a minimiza riscul de a zgâria ecranul tactil și de a-l sparge accidental.

Creșteți funcționalitatea echipamentului dumneavoastră!
Dacă doriți să puteți utiliza funcțiile selectate ale smartphone-ului dvs. în timp ce conduceți sau mergeți cu bicicleta, comandați un suport profesional pentru telefon. În magazinul nostru veți găsi mai multe tipuri de suporturi de diferite modele, dedicate smartphone-urilor de diferite dimensiuni. De asemenea, avem și alte accesorii GSM care vor spori confortul echipamentului dvs. electronic mobil, cum ar fi încărcătoare inductive wireless, kituri hands-free sau căști wireless.

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
Tipul de produsTipul de produs
IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 919 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
livrare ok, produsul exact ca in descriere
2024-07-19
Produsele sunt bune.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel