Livrare gratuită de la 200,00 RON

Προστασία Οθόνης Κινητών

( numărul de produse: 3 )

Ecranul smartphone-ului dvs. este cea mai importantă și cea mai vulnerabilă componentă a acestuia. Nu lăsați ecranul să se zgârie sau, mai rău, să se spargă. Protejați-l cu sticlă călită sau cu o folie protectoare.

Gama noastră include, de asemenea, sticlă de protecție pentru camera foto, care protejează lentilele de deteriorări accidentale pentru a asigura fotografii de înaltă calitate.

Consultați gama noastră și oferiți-i Realme 12+ cea mai bună protecție!

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
Tipul de produsTipul de produs

FAQ - Întrebări frecvente
1 - Sticla călită pentru Realme 12+ Plus se poate sparge?

Da, sticla călită nu este indestructibilă. Deși protejează ecranul de deteriorarea în timpul unei căderi, el însuși poate fi deteriorat. Într-o astfel de situație, este important ca ecranul să rămână intact.

2. Sticla călită afectează performanța afișajului Realme 12+ ?

Răspunsul la această întrebare nu este clar, deoarece există mulți producători de sticlă călită pe piață. Punctul important este că ecranele telefoanelor pot avea sensibilități diferite la atingere, ceea ce poate afecta răspunsul afișajului. În plus, geamurile diferă în ceea ce privește calitatea stratului oleofob, care, printre altele, afectează alunecarea degetului pe sticla temperată.

Ce ar trebui să faceți dacă sticla afectează în mod negativ utilizarea ecranului tactil de pe Realme 12+?

Nu intrați în panică și nu rupeți imediat sticla aplicată ;)

În setările telefonului Realme 12+, activați opțiunea "Creșterea sensibilității tactile".

În cazul în care sensibilitatea ecranului tot nu se ridică la nivelul așteptărilor, verificați dacă sticla pentru Realme 12+ a fost montată uniform, deoarece acest lucru îi poate afecta sensibilitatea.

3. Se va potrivi sticla în carcasa pentru Realme 12+ Plus ?

Majoritatea geamurilor pe care le oferim pentru Realme 12+ sunt compatibile cu toate carcasele pentru partea din spate a smartphone-ului.

Cu toate acestea, în cazul ochelarilor cu margini negre care acoperă întreaga suprafață a ecranului, este recomandabil să verificați dimensiunile sticlei înainte de a achiziționa carcasa și să le comparați cu dimensiunile maxime ale sticlei care se va potrivi cu carcasa aleasă de dvs. Informații privind dimensiunile maxime ale sticlei compatibile cu o anumită carcasă pot fi găsite în descrierea produsului din magazinul nostru All4Mobi.ro

IdoSell Trusted Reviews
4.49 / 5.00 1010 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-09-03
Ok
2024-08-29
livrare operative, marfa de calitate.
pixel