Livrare gratuită de la 200,00 RON

Reclamatii

- În cazul în care se constată că un produs este deteriorat, rupt sau defect în timpul utilizării, acesta poate face obiectul unei cereri de garanție.
- Toate produsele pe care le vindem sunt acoperite de garanție și aveți dreptul deplin de a schimba produsele defecte cu altele noi sau de a primi o rambursare.
- Perioada de garanție nu trebuie confundată cu durata de viață a produsului, adică perioada de timp pe care o poate dura bunurile (cu o utilizare corespunzătoare, inclusiv cu îngrijire și în funcție de condițiile și intensitatea utilizării).
- Murdărirea și deteriorarea cauzată de daune mecanice sau de cădere nu sunt acoperite de garanție.
- Nu acceptăm colete care ne sunt trimise contra ramburs!

Procedura

Conectați-vă la contul dvs. de magazin și găsiți comanda cu produsul pentru care doriți să faceți reclamație, faceți clic pe + Selectați și apoi completați formularul de reclamație. În termen de 24-48 de ore în zilele lucrătoare, un membru al personalului nostru vă va contacta și vă va informa cu privire la următorii pași necesari în procesul de reclamație.
Alternativ, puteți să ne scrieți un e-mail, descriind reclamația dumneavoastră, dacă este posibil, atașați imediat fotografii.
În cazul în care considerați că trebuie să ne trimiteți produsul pentru a procesa reclamația, vă rugăm să protejați cu grijă și să trimiteți produsul împreună cu formularul de reclamație primit de la angajatul nostru la adresa magazinului.

Paxy - All4Mobi
Ogorului 3G (depozit FAN Courier)
410554 Oradea

Veți primi un răspuns în termen de maximum 14 zile de la primirea produselor - de obicei în termen de 2-5 zile lucrătoare.

În cazul în care clientul magazinului nu este de acord cu compania noastră în legătură cu procesarea reclamației bunurilor, acesta are posibilitatea de a utiliza metode extrajudiciare de soluționare a litigiilor. Eventualele litigii care decurg din contractul de vânzare pot fi soluționate prin mediere de către mediatorii Centrului de mediere din cadrul Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț Poloneză din Varșovia, în conformitate cu Regulamentul acestei Curți în vigoare la data depunerii cererii de mediere.

IdoSell Trusted Reviews
4.49 / 5.00 822 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-08
Arata exact ca in poze!
2024-06-08
Bun.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel