Livrare gratuită de la 200,00 RON

Carcase pentru telefoane mobile

( numărul de produse: 102 )

Atunci când a creat Realme 12 Pro / 12 Pro Plus, Realme a rămas la designul unic al predecesorului său, dar de data aceasta a creat o culoare frumoasă albastru marin și auriu, iar aspectul aparatului a fost conceput în colaborare cu Olivier Savéo, care a fost responsabil pentru a ajuta la proiectarea plicurilor unor ceasuri precum Rolex și Breitling. Utilizarea pielii ecologice pe spatele smartphone-ului este, fără îndoială, un succes. Un design atât de original merită protejat cu o husă pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+. Pentru a proteja bine nu doar designul frumos, ci și ecranul și camera foto, vă recomandăm să răsfoiți gama noastră de accesorii pentru Realme 12 Pro / Pro Plus la All4Mobi.ro

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
Tipul de cazTipul de caz
MaterialMaterial
+ Extindeți- Ascundeți

În gama noastră veți găsi multe tipuri diferite de carcase pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+. Deci, pe care ar trebui să o alegeți pentru a vă satisface cerințele? Alegerea unei carcase bune poate fi dificilă, dar după ce citiți acest articol, veți putea cu siguranță să luați o decizie.

Dacă doriți să vă protejați smartphone-ul, dar nu doriți să îi ascundeți aspectul uimitor, vă recomandăm carcasele transparente pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+. Acestea sunt fabricate din silicon de înaltă calitate, iar în gama noastră le veți găsi în variante subțiri de bază și în variante mai protectoare pentru telefon în caz de căderi, datorită tehnologiei cu colțuri întărite. De asemenea, acestea au margini ridicate în jurul camerei și ecranului, astfel încât, de exemplu, la birou sau acasă, atunci când așezați telefonul pe un birou plat, lentilele nu ating solul și, prin urmare, nu se zgârie.

Pentru cei care doresc să își protejeze smartphone-ul, dar și să îi dea un aspect mai business, recomandăm husele de portofel cu clapetă pentru Realme 12 Pro / Pro+. Aceste huse au spații pentru carduri sau alte documente mici, iar designul lor permite poziționarea orizontală a smartphone-ului pentru a participa confortabil la videoconferințe sau pentru a viziona videoclipuri pe Netflix, YouTube sau orice alt serviciu.

Husele blindate pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+ sunt unele dintre cele mai bune huse de protecție pe care le veți găsi în gama noastră. Acestea sunt făcute pentru cei care lucrează în condiții în care un smartphone are șanse mai mari să cadă de la mare înălțime. Sunt, de asemenea, o alegere bună pentru cei care își împrumută telefonul copiilor sau pur și simplu se tem să nu îl deterioreze. Cu aceste huse, nu mai trebuie să vă faceți griji în acest sens, dar dacă husa nu are încorporată o ramă de protecție a ecranului, vă recomandăm să achiziționați o sticlă din gama noastră, pe care o puteți vedea AICI 

Pentru cei care doresc să înregistreze videoclipuri sub apă, să folosească telefonul în piscină sau în mare, vă recomandăm carcasele noastre impermeabile pentru Realme 12 Pro / Pro Plus. Acestea sunt certificate IP68, astfel încât puteți fi siguri că nu se va întâmpla nimic cu telefonul, iar înregistrările și fotografiile pe care le faceți vor fi o amintire extraordinară.

Dacă doriți să vă protejați ecranul și spatele telefonului, dar nu doriți să îi ascundeți designul, vă recomandăm husa din sticlă magnetică pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+. Aceasta este realizată din sticlă călită atât pe partea din spate, cât și pe cea a ecranului, iar marginile sunt din aluminiu în diferite culori. Aceasta este una dintre cele mai bine vândute huse pentru modelul anterior Realme.

FAQ - Întrebări frecvente

#1 Ce fel de husă pentru copii pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+ ar trebui să aleg?

Cea mai bună alegere aici ar fi o husă blindată. Odată cu căderile într-o astfel de husă, telefonul Realme 12 Pro / Pro Plus va fi în siguranță și bine protejat. Cu toate acestea, nu uitați să achiziționați sticlă suplimentară de protecție a ecranului Realme 12 Pro / 12 Pro+ pentru acesta.

#2 Se va potrivi sticla călită cu carcasa mea Realme 12 Pro / Pro Plus?

Cea mai mare parte a sticlei noastre pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+ este proiectată să funcționeze cu toate husele spate. Cu toate acestea, dacă vă decideți să cumpărați sticlă cu margini negre, vă recomandăm să verificați dimensiunile sticlei solide pentru Realme 12 Pro / Pro Plus și să le comparați cu dimensiunile maxime ale sticlei care se potrivește cu carcasa aleasă - fiecare carcasă din gama noastră are această valoare listată.

#3 Trebuie să cumpăr o carcasă pentru Realme 12 Pro / 12 Pro Plus 5G?

Atunci când cumpărați o husă pentru Realme 12 Pro / Pro Plus s-ar putea să vă treacă prin minte dacă aveți nevoie de una dacă spatele este mai degrabă din piele decât din sticlă. Utilizarea de piele ecologică, deși elimină problema spatelui care se sparge, se va uza, ca orice material, în timp. Pentru a menține aspectul unic al Realme 12 Pro / 12 Pro+ 5G și pentru a vă asigura că acesta va fi în siguranță atunci când va cădea, vă recomandăm să achiziționați huse din gama noastră de la All4Mobi.ro. Nu va trebui să vă stresați din cauza deteriorărilor accidentale, iar telefonul dvs. va dura mai mult timp.

#4 Carcasele pentru Realme 12 Pro / Pro+ sunt originale?

Realme nu a fabricat o husă pentru acest telefon, dar toate husele noastre sunt de înaltă calitate și de la producători verificați. Nu veți găsi niciun fals la noi.

#5 Este Realme 12 Pro rezistent la apă?

Realme 12 Pro este certificat IP65, ceea ce înseamnă că îl puteți utiliza în ploaie fără teama de deteriorare. Merită subliniat faptul că Realme 12 Pro/12 Pro+ 5G poate fi scufundat accidental în apă timp de până la 30 de minute, dar, din păcate, producătorii de smartphone-uri nu oferă acceptarea garanției în cazul în care smartphone-ul este deteriorat în timpul contactului cu apa. Prin urmare, pentru utilizarea subacvatică, vă recomandăm o husă rezistentă la apă, concepută pentru scufundări.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 1110 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-10-19
Coletul,într-adevăr micuț,a sosit surprinzător de reped deci,promptitudine exemplară;ambalajul perfect;produsul,o husă pentru telefon,s-a potrivit exact cu dispozitivul! Muțumesc all4mobi!
2024-10-15
Super ok
pixel