Livrare gratuită de la 200,00 RON

Huawei Pad

( numărul de produse: 41 )

Căutați o husă durabilă, elegantă și confortabilă pentru tableta Huawei? Mai jos veți găsi mai mult de o duzină de modele de huse elegante, dimensionate pentru a se potrivi cu multe dintre modelele de tablete ale mărcii chineze. Avem huse blindate pentru tablete Huawei și huse elegante din piele pentru cărți cu suport.

Ce versiuni de huse pentru tablete Huawei sunt cele mai populare?


În funcție de nevoile lor, utilizatorii de tablete ajung la una dintre cele două versiuni de huse pentru tablete. Fie o husă de tip overlay, care protejează doar spatele dispozitivului, fie o husă de tip booklet, care protejează nu doar carcasa, ci și ecranul dispozitivului. Primele sunt preferate de cei care doresc ca aspectul tabletei lor să fie cât mai discret. Carcasele de tip broșură sunt mai degrabă alese de persoanele care își poartă tableta în rucsac sau în geantă. În oferta magazinului Xgsm.pl veți găsi ambele tipuri de huse pentru tablete Huawei și diverse accesorii conexe, inclusiv folii transparente de protecție a ecranului. Husele pentru tablete Huawei sunt disponibile într-o varietate de culori și dimensiuni, ceea ce face ușor de găsit o husă care să se potrivească perfect dimensiunilor modelului dvs. special de dispozitiv Huawei.

Aruncați o privire la versiunile disponibile de huse pentru tablete și comandați una dintre ele. O husă adaptată pentru tableta Huawei este cea mai simplă modalitate de a reduce riscul de deteriorare accidentală a tabletei dvs. și o modalitate simplă de a-i modifica designul original. Consultați oferta noastră și profitați de avantajele atractive

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
Tipul de produsTipul de produs
Tipul de cazTipul de caz
MaterialMaterial
IdoSell Trusted Reviews
4.51 / 5.00 644 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
promtitudine si predus de calitate
2024-04-16
satisfacut!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel