Livrare gratuită de la 200,00 RON

Protecție pentru ecranul telefonului mobil

( numărul de produse: 5 )

Ați cumpărat sau intenționați să cumpărați un smartphone Realme 12 Pro / 12 Pro+ Plus și căutați o sticlă sau o folie pentru ecran? Atunci ați ajuns la locul potrivit. Ecranul smartphone-ului dvs. este cea mai importantă și una dintre cele mai delicate părți ale telefonului dvs. Nu lăsați ecranul să se zgârie sau, mai rău, să se spargă. Avem, de asemenea, sticlă pentru camera foto, astfel încât să puteți face fotografii de calitate deplină fără să vă faceți griji că veți deteriora accidental lentilele. Aruncați o privire la gama noastră și oferiți-i Realme 12 Pro / 12 Pro+ protecția de care are nevoie.

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
MarcaMarca
Tipul de produsTipul de produs

FAQ - Întrebări frecvente

#1 Se poate sparge sticla călită pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+?

Da. Sticla călită nu este indestructibilă, dar protejează ecranul de deteriorare în timpul unei căderi. Așadar, sticla poate fi deteriorată, dar ecranul ar trebui să fie intact.

#2 Ce sticlă călită pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+ Plus?

Dacă doriți să vă protejați afișajul de deteriorare, sticla călită cu o duritate de 9H va funcționa cel mai bine. Dar, dacă aveți nevoie să vă protejați display-ul Realme 12 Pro / 12 Pro+ de zgârieturi fără a-i crește mult grosimea, vă recomandăm să cumpărați o folie de hidrogel care absoarbe suplimentar zgârieturile mai mici de pe el. Puteți obține toate aceste produse și multe altele în magazinul nostru online All4Mobi.ro

#3 Se va potrivi sticla în carcasa Realme 12 Pro / Pro+ Plus?

Majoritatea geamurilor noastre pentru Realme 12 Pro / 12 Pro+ au fost concepute pentru a fi compatibile cu toate carcasele spate ale smartphone-urilor. Cu toate acestea, dacă vă decideți să achiziționați o sticlă cu margini negre pentru întreaga suprafață a ecranului Realme 12 Pro / Pro+ Plus, vă recomandăm să verificați dimensiunile sticlei pentru a le putea compara cu dimensiunile maxime ale sticlei care se vor potrivi cu carcasa aleasă de dvs. Fiecare carcasă Realme 12 Pro / 12 Pro+ din gama All4Mobi are aceste informații.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 919 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-21
Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută. Totul a fost O.K.
2024-07-19
Perfect și foarte mulțumi
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel