Livrare gratuită de la 200,00 RON

Protecție pentru ecranul telefonului mobil

( numărul de produse: 2 )

Ecranul smartphone-ului dvs. este cea mai importantă și cea mai vulnerabilă componentă a acestuia. Nu lăsați ecranul să se zgârie sau, mai rău, să se spargă. Protejați-l cu sticlă călită sau cu o folie protectoare.
Oferim, de asemenea, sticlă pentru aparatul foto pentru a proteja lentilele de deteriorări accidentale și pentru a asigura fotografii de înaltă calitate.
Consultați gama noastră și oferiți-i Realme 12-ului dvs. cea mai bună protecție!

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
Tipul de produsTipul de produs

FAQ - Întrebări frecvente
#1 Se poate sparge sticla călită pentru Realme 12?

Da, geamurile temperate nu sunt indestructibile. Ei protejează afișajul de deteriorare în timpul unei căderi, dar pot fi ei înșiși deteriorați. Într-o astfel de situație, ecranul ar trebui să rămână intact.

#2 Afectează sticla călită performanța afișajului Realme 12?

Răspunsul la această întrebare nu este clar, deoarece există o mulțime de producători de sticlă călită pe piață. Primul lucru care merită menționat este că ecranele telefoanelor au sensibilități diferite la atingere, ceea ce poate face ca ecranul să reacționeze puțin mai rău. Al doilea lucru de reținut este că diferă calitatea stratului oleofob, care, printre altele, asigură o bună alunecare a sticlei temperate.
Ce trebuie făcut dacă sticla a afectat utilizarea ecranului tactil al Realme 12?
- În primul rând, nu intrați în panică și nu rupeți imediat sticla ;)
- În setările telefonului Realme 12, activați opțiunea "Creșterea sensibilității tactile".
- Dacă sensibilitatea ecranului tot nu vă mulțumește, verificați dacă sticla pentru Realme 12 a fost instalată uniform, deoarece acest lucru poate afecta sensibilitatea acestuia.

#3 Se va potrivi sticla în carcasa pentru Realme 12?

Majoritatea geamurilor pe care le oferim pentru Realme 12 sunt compatibile cu toate carcasele spate ale smartphone-urilor.
Cu toate acestea, pentru geamurile cu rame negre care acoperă întreaga suprafață a ecranului, este indicat să verificați dimensiunile sticlei înainte de a cumpăra carcasa și să le comparați cu dimensiunile maxime ale sticlei care se potrivesc cu carcasa aleasă. Informații despre dimensiunile maxime ale sticlei compatibile cu o anumită carcasă pot fi găsite în descrierea produsului în magazinul nostru All4Mobi.ro

IdoSell Trusted Reviews
4.51 / 5.00 631 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-16
Foarte bine.Produs calitativ.
2024-04-16
satisfacut!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel