Livrare gratuită de la 200,00 RON

Samsung Tab

( numărul de produse: 653 )

Una dintre cele mai eficiente modalități de a proteja carcasa dispozitivului dvs. mobil de zgârieturi, lovituri, crăpături sau abraziuni este să îl îmbrăcați într-o husă elegantă.

Aici veți găsi cele mai bune modele de huse pentru tablete de la toate mărcile populare de pe piața poloneză. Oferim o selecție largă de huse elegante pentru dispozitive de la Apple, Samsung, Huawei și multe altele. Avem huse adaptate la tablete cu diagonale diferite ale ecranului, dotate cu multe funcții interesante, inclusiv o funcție de suport. Aruncați o privire la sugestiile noastre și comandați o husă care să se potrivească nevoilor dumneavoastră.

Care este cea mai bună husă?
Alegerea husei ar trebui să depindă nu numai de gusturile dvs. estetice, ci și de modul în care vă folosiți tableta. Dacă o transportați în mod liber într-un rucsac, într-o geantă sau într-o valiză, cel mai bine este să optați pentru o husă de tip broșură. Vă oferim o selecție largă de huse pentru tablete de tip broșură, realizate din numeroase materiale diferite, cu un design simplu sau ceva mai complex, într-o varietate de culori. În oferta magazinului Xgsm.pl veți găsi și huse tradiționale de tip overlay. Astfel de huse pentru tablete sunt cel mai adesea realizate din plastic flexibil, plastic dur sau printr-o metodă hibridă, realizată din mai multe materiale cu proprietăți diferite. Acest model de husă ar trebui să fie pe placul celor care apreciază minimalismul și un nivel ridicat de confort în manipularea dispozitivelor mobile.

Dacă vă decideți să cumpărați o husă care să vă protejeze dispozitivul mobil, nu veți putea face acest lucru.

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
Tipul de produsTipul de produs
Tipul de cazTipul de caz
MaterialMaterial
IdoSell Trusted Reviews
4.49 / 5.00 821 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-06-09
Interactiunea cu site-ul este bună, produs detaliat, pregatirea comenzi rapidă. Touchpad-ul este cam greoi cu gesturile, în rest totul este ok. 4 stele pentru ca alegeți firma de curierat SameDay, aceasta comanda a ajuns desigilată si cu urme de lovituri pe cutie. Este a treia ora cand un curier de la SameDay îmi desface coletul!
2024-06-08
Arata exact ca in poze!
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel