Livrare gratuită de la 200,00 RON

Galaxy A12 / M12 / A12 2021

( numărul de produse: 36 )

Modelele Samsung Galaxy A12, Galaxy M12 și Galaxy A12 2021 sunt aceleași și toate carcasele din această categorie se vor potrivi fiecăruia dintre aceste modele.

Alegeți o husă Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 la modă și bine adaptată și protejați-vă telefonul de riscul de deteriorare rapidă. Confecționate din materiale plăcute la atingere, carcasele și, uneori, și ecranul telefonului reduc la minimum riscul zgârieturilor inestetice, al murdăriei de tot felul și, datorită proprietăților lor de amortizare, și al unor defecțiuni mai grave.

Accesorii funcționale de protecție pentru Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021 la prețuri avantajoase!

Cumpărați o husă elegantă pentru telefon și sticlă călită sau folie flexibilă pentru a proteja ecranul tactil. Aceste tipuri de accesorii reprezintă cea mai simplă modalitate de a vă proteja telefonul, de a-i schimba aspectul și de a îmbunătăți confortul utilizării zilnice. Suprafața anti-alunecare a carcaselor din silicon pentru Samsung Galaxy A12 asigură o prindere mai sigură, iar inelele folosite la multe modele de huse permit utilizarea în siguranță a telefonului cu o singură mână. Veți găsi o mulțime de huse colorate în magazinul Xgsm.co.uk. Este demn de remarcat faptul că fiecare husă prezentată pentru Galaxy A12 / M12 / A12 2021 este realizată din materiale foarte durabile, plăcute la atingere și, în același timp, relativ ușoare. Ca urmare, o astfel de husă suplimentară pentru telefon nu interferează cu utilizarea sa zilnică.

Aruncați o privire la colecția de huse elegante dedicate utilizatorilor de telefoane Samsung și alegeți una dintre ele. Oferim cele mai bune huse Samsung Galaxy A12 / M12 / A12 2021, realizate decent și, în același timp, la prețuri accesibile. Aceste huse elegante sunt disponibile într-o mare varietate de modele și culori. Datorită gamei noastre extinse, toată lumea poate găsi o husă care să se potrivească nevoilor și gusturilor estetice. Bucurați-vă de cumpărături!

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
Tipul de produsTipul de produs
Tipul de cazTipul de caz
MaterialMaterial
IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 919 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-19
Perfect și foarte mulțumi
2024-07-17
Comunicarea cu clienții mi s-au părut remarcabilă deasemenea manipularea comenzii.Voi reveni cu plăcere și recomand și altora cu încredere.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel