Livrare gratuită de la 200,00 RON

Carcase pentru telefoane mobile

( numărul de produse: 308 )

Huse pentru Samsung Galaxy S24 Ultra - protecție și stil la cel mai înalt nivel

Sunteți în căutarea unei huse perfecte pentru noul Samsung Galaxy S24 Ultra, care să ofere protecție și funcționalitate pentru S24 Ultra? În gama noastră, veți găsi o husă care vă va asigura confortul, dar și siguranța smartphone-ului dvs. De la carcase subțiri care nu adaugă prea mult la structura smartphone-ului, trecând prin carcase ușor mai groase care protejează camera și ecranul, până la cele mai blindate carcase care păstrează ecranul și camera în siguranță cu o ramă de protecție integrată cu folie de protecție și un capac glisant pentru obiectiv.

Arată doar Arată doar
CuloareCuloare
+ Extindeți- Ascundeți
MarcaMarca
+ Extindeți- Ascundeți
Tipul de cazTipul de caz
MaterialMaterial
+ Extindeți- Ascundeți
Către MagSafeCătre MagSafe

De ce să alegi o husă pentru Samsung Galaxy S24 Ultra?

- Protecție: Husa vă protejează telefonul de căderi, lovituri și zgârieturi.
- Stil: Husa va conferi smartphone-ului dvs. un aspect nou și unic.
- Funcționalitate: Husa poate include caracteristici suplimentare, cum ar fi fante pentru carduri, un suport și un magnet compatibil cu suporturile magnetice pentru mașină.

Ce husă să alegeți?

Puteți găsi multe huse excelente pentru Galaxy S24 Ultra în gama noastră. Pe care ar trebui să o alegeți pentru a se potrivi cel mai bine preferințelor dumneavoastră? Iată câteva sugestii de huse pentru Samsung Galaxy S24 Ultra:

- Huse din silicon pentru S24 Ultra: Sunt flexibile și ușoare, dar nu măresc dimensiunile lui S24 Ultra, protejându-l în același timp de zgârieturi.

- Huse blindate pentru Samsung Galaxy S24 Ultra: Acestea oferă cea mai bună protecție pentru Galaxy S24 Ultra împotriva căderilor și a loviturilor, iar utilizarea unor margini în relief în jurul camerei și ecranului îl protejează de zgârieturi atunci când telefonul este întins. Cele mai bune huse care protejează cel mai bine Samsung Galaxy S24 Ultra sunt Urban Armor Gear, Spigen, Love Mei, Supcase și multe alte huse pe care le puteți găsi pe All4Mobi.ro

- Carcase spate din piele pentru S24 Ultra: Sunt elegante și stilate. Marginile ridicate din jurul ecranului și al camerei foto protejează împotriva zgârieturilor atunci când Samsung Galaxy S24 Ultra este întins. Sunt disponibile într-o gamă de culori frumoase, punându-vă S24 Ultra în evidență față de restul.

- Husă cu clapetă pentru Galaxy S24 Ultra: protejează ecranul telefonului de zgârieturi și deteriorări. Conferă modelului S24 Ultra un stil elegant și business. Cu funcție de suport, astfel încât să puteți participa confortabil la conferințe video sau să vă vizionați filmele preferate.

IdoSell Trusted Reviews
4.50 / 5.00 651 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-04-19
Produsul este foarte bun
2024-04-16
Foarte bine.Produs calitativ.
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel