Livrare gratuită de la 200,00 RON

MERITĂ SĂ CUMPĂRAȚI STICLĂ DE CONFIDENȚIALITATE PENTRU SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA?

2024-02-19

Prima dată am observat sticla de confidențialitate pe iPhone-ul 3GS al unui prieten pe holul școlii. Era cu mult timp în urmă, dar chiar și atunci confidențialitatea ecranului telefonului era importantă pentru unii pasionați de tehnologie. La vremea respectivă era o curiozitate scumpă, astăzi este disponibilă pentru toată lumea, iar pentru unii, nu își pot imagina folosirea telefonului fără sticla de confidențialitate.

Geamul de confidențialitate pentru S24 Ultra este apreciat de persoanele pentru care intimitatea este importantă, astfel încât vecinii curioși din autobuz să nu vadă nimic din telefon, deoarece, cu geamul pus, ecranul nu poate fi văzut din lateral. Geamul întunecă vizibil ecranul, dar nu complet, dar întunecă ecranul suficient de mult pentru ca cineva din lateral să nu poată citi informațiile de pe telefon.

Geamul anti-spionaj pentru S24 Ultra are totuși câteva dezavantaje. Din păcate, amprenta digitală nu funcționează, iar recunoașterea facială este posibilă dacă sticla are un decupaj pentru camera frontală. O astfel de sticlă este sticla de privatizare pentru S24 Ultra de la ERBORD. Sticla are o mică deschidere pentru camera frontală, ceea ce înseamnă că fotografiile (selfi) nu vor ieși întunecate.
Dacă sunteți în căutarea unui capac care privatizează, atunci trebuie să acceptați problema cu citirea amprentelor digitale. Din acest motiv, în cazul sticlei antispionaj vă recomandăm să dezactivați opțiunea de deblocare a ecranului cu ajutorul amprentei sau să folosiți metode alternative, cum ar fi o parolă sau un model.

Unghiul de vizibilitate în sticla antipiraterie variază, iar "privatizarea" funcționează cel mai puternic pe un ecran cu luminozitate maximă.

 

În general, după aplicarea sticlei antispionaj pe S24 Ultra dintr-un anumit unghi, nu puteți vedea nimic pe ecran, ceea ce este uneori enervant atunci când doriți doar să aruncați o privire rapidă asupra orei și nu puteți vedea nimic pe ecran (dar asta este treaba sticlei antispionaj :). Când se privește din lateral, se simte că persoana care folosește telefonul se uită la ecranul oprit. Și tocmai acesta este scopul.

 

Informații sumare despre geamul antispy pentru S24 Ultra:

Pro
+ confidențialitate

+ securitatea datelor

+ întunecare a ecranului (pentru cei cărora nu le plac ecranele luminoase)

+ sensibilitate a ecranului impecabilă
Minusuri

- problemă cu citirea amprentelor digitale

- întunecarea ecranului (pentru cei cărora le place un ecran mai luminos)

- necesitatea de a debloca prin metode alternative

 

Sticla de privatizare este greu de comparat cu sticla transparentă obișnuită pentru ecran, deoarece sunt produse cu proprietăți complet diferite, astfel încât alegerea de a cumpăra sticlă anti-spyware sau sticlă obișnuită depinde de fiecare dintre dumneavoastră în parte. Indiferent de sticla pe care vă decideți să o alegeți pentru Galaxy S24 Ultra, le veți găsi pe toate la All4Mobi.ro

IdoSell Trusted Reviews
4.51 / 5.00 914 reviews
IdoSell Trusted Reviews
2024-07-20
livrare ok, produsul exact ca in descriere
2024-07-19
All good conform asteptarilor
pixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixelpixel